I OBRAZOVANJE

CENTAR ZA ODGOJ

LUG

Najave događanja

 

30.05.2020.

Dan državnosti

 11.06.2020.  Tijelovo
 22.06.2020.

 Dan antifašističke borbe

5.08.2020.

Dan domovinske zahvalnosti

e matica

vrt1

suncokreti3a

jelovnikZ

Razno

IZLOŽBA RADOVA ČLANOVA UDRUGE OSOBA S INVALIDITETOM

 2018 12 05 likovna radionica samoborČlanovi Udruge osoba s invaliditetom Samobora i Svete Nedelje za kraj godine su pipremili  izložbu likovnih radova kojom se gradska udruga i kroz svoju kulturnu djelatnost priključila obilježavanju Međunarodnog dana osoba s invaliditetom. 

 

Na radionicama i otvorenju su sudjelovali i korisnici COO-a Lug.

Opširnije...

UČENICI KATOLIČKE GIMNAZIJE POŽEGA POSJETILI COO LUG

2018 11 16 katolicka gimnazija pozega lug

 Katolička gimnazija Požega je za učenike organizirala kulturno-edukativni izlet u Zagreb prilikom kojeg su posjetili odgojne ustanove u Brezovici, Lugu Samoborskom i Gornjoj Bistri. 

Centar za odgoj i obrazovanje Lug su posjetili učenici drugih razreda u pratnji razrednica Ivane Zovko, Ivane Drmić te profesora Miroslava Paulića. 

Opširnije...

GOSPODIN SNJEGOVIĆ

Snježne padaline razveselile su djecu koja su slobodno vrijeme iskoristila za snježne radosti i igru na snijegu. Tako je nastao i gospodin Snjegović.

2018 11 20 snjegovic 2018 11 20 snjegovic 1 2018 11 20 snjegovic 2

 

ŠERVUDSKA ŠUMA: PAINTBALL IZLET UČENIKA

Korisnici Centra Lug 22. studenoga 2018. zahvaljujući donaciji Šervudske šume su uživali u uzbudljivom paintballu. Adrenalinski doživljaj u prirodi razveselio je djecu i pružio im novo, nezaboravno iskustvo. Zahvaljujemo Tomislavu, Anti, Mateji i gospodinu koji kuha odličan čaj.

 

Opširnije...

DAN KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE

Dan kruha je dan zahvalnosti za plodove zemlje koji se obilježava u školama i vrtićima diljem zemlje. U Centru Lug je svečano obilježen uz prigodan glazbeno umjetnički program u kojemu su sudjelovali svi štićenici i osoblje te bogati stol, prepun ukusnih kolača, kiflica, malih kruhova čiji se miris širio cijelom centrom.      

Svećenik je blagoslovio plodove zemlje i prisutne, a vjeroučitel jej zajedno s učenicima poveo pjesmu uz glazbenu pratnju gitare i harmonike.  Učenici su pokazali veliku angažiranost, pa je prigodan program pun zajedništva i kreativnosti oduševio okupljene.

Valjda naglasiti kako su proizvode pripremili kuhinjsko osoblje zajedno s učenicima koji se školuju za kuhare i slastičare.

danikruha lug 2018 danikruha lug 4 2018